PLATES olímpiques !!!!!!

Simplement "increïble", la participació espanyola de sincro, com ho certifiquen les dues plates, va ser quasi perfecta, només les Anastasies i les seves companyes van ser superiors. Poques coses podem dir des d'aquí que no hagin dit mitjans de comunicació, les pròpies nedadores, les entrenadores, les famílies, les federacions, els clubs, etc... doncs la sincro s'ha convertit en protagonista absoluta al Cub d'Aigua de Pekín.

En primer lloc felicitar amb un MOOOOOLTES FELICITATS!!! a tota la representació de la sincro espanyola que estava als JJOO de Pekín i.. com deien nedadores i entrenadores, aquest èxit ha estat possible gràcies a moltes altres persones, tot sovint anònimes, i a totes les pioneres que ja fa molts anys es van aventurar a creure que aquest esport podria ser GRAN (amb majúscules).




Podria deixar-vos links a notícies aparegudes (especials del Mundo Deportivo, El País, Sport, etc...) però intentaré deixar-vos sobretot coses curioses i menys "publicitades" dels Jocs i la sincro, així:


• La doble medallista olímpica Gemma Mengual ha estat escribint articles d'opinió al Mundo Deportivo tot explicant les seves sensacions a Pekín.


• Thaïs Enríquez, membre de l'equip de sincro, ha escrit un diari en forma de blog: Thaïs desde Pekín a on podeu llegir en primera persona l'experiència d'una medallista olímpica. Aquesta nedadora té una web pròpia: http://www.thaishenriquez.com/


• I Paola Tirados també ha plasmat en un blog les seves vivències en els que han estat els seus tercers Jocs Olímpics