PILATES


És un sistema de entrenament físic i mental, es tracta d’una barreja entre gimnasia, traumatologia i yoga, unint el dinamitisme i la força muscular amb el control mental, la respiració i la relaxació.

Pilates reclama el ús de la ment per controlar el nostre cos, però busca un equilibri entre els dos. Aquest mètode és centra en el desenvolupament dels músculs interns per mantenir el equilibri corporal i donar estabilitat i firmesa a la columna vertebral. Per tant pilates s’utilitza i és molt recomanable per teràpia de rehabilitació, prevenir i curar el dolor d’esquena.

Aquesta activitat és perfecta per combinar en altres activitats dirigides de més alta intensitat, ja que, gràcies a pilates ens ajuda a relaxar i tenir una bona postura corporal per poder fer tot tipus d’activitats.

Pilates com activitat dirigida és una de les més recomanades per la seva gran adaptabilitat. Les classes es poden fer tant grupals com mes individuals i personalitzades si tenim algun problema postural i es necessari corregir-lo.

BENEFICIS:
- Tonifica els músculs
- Millora la flexibilitat, destresa i agilitat
- Fortaleix el abdomen
- Corregeix i millora la postura
- Figura més estilitzada
- Reducció de nivell del estrès
- Augmenta la elasticitat
- Millora la coordinació i control del cos