Normativa Natació 2015-16

INFORMACIÓ:

Tota la informació d’entrenaments, competicions, campionats, trofeus, canvis de dates o horaris, anul·lació d’activitats, sortides, etc... serà enviada als pares per email o publicada al bloc del club.

Els entrenadors penjaran petits comentaris al bloc quan ho creguin convenient però no s’encarregaran de penjar fotos. Tots els pares/mares que tinguin fotos de les competicions les poden donar a la secretaria del club perquè es puguin penjar al bloc.


EQUIPATGES:

Tots els nedadors i nedadores han de dur obligatòriament l’equipatge sencer en totes les competicions, trofeus, campionats i sortides que facin amb el Club.
Tots els nedadors i nedadores han de portar marcat el nom o cognom i fer-se responsable del seu equipament.
Els entrenadors no es faran responsable de la roba dels nedadors i nedadores.
En el moment de la inscripció, es  reservarà l’equipatge que faci falta, segons la relació d’equipatge per categoria.
Els nedadors i nedadores que hagin de comprar l’equipatge sencer, el club facilitarà el pagament en tres mensualitats.

Escola de natació.
Casquet del Club.
1 Banyador.
1 Samarreta.
1 Pantaló curt.
1 Dessuadora.
1 Motxilla de sac.

Categories de Pre-Benjamins a Benjamins.
Casquet del Club.
1 Banyador.
2 Samarretes.
1 Pantaló curt.
1 Dessuadora.
1 Xandall.
1 Motxilla.

Categories Alevins.
Casquet del Club.
2 Banyadors.
2 Samarretes.
1 Pantaló Curt.
1 Dessuadora.
1 Xandall.
1 Motxilla.

COMPETICIONS:

En les competicions els nedadors i nedadores quedaran a la porta del club on es realitza la competició, a l’hora marcada en la convocatòria pels entrenadors.
Qui arribi més tard entrarà directament sol/a al vestuari i desprès a la piscina, els entrenadors no aniran a buscar-los al vestuari.
Qui arribi amb més de 15 minuts de retard serà baixa directament de la competició.
Tots els nedadors i nedadores de cada categoria es quedaran fins que nedi l’últim nedador o nedadora o relleu de la seva categoria, duri el que duri la competició.
Els nedador i nedadores durant la competició estaran amb els seus entrenadors. Els pares s’abstindran de cridar als seus fills/es, perquè aquest és un moment per reforçar el vincle entrenador-nedador.
Els pares deixaran els nedadors i nedadores, sigui de la categoria que sigui, als entrenadors. No entraran al vestuari, abans o desprès de la competició. Els entrenador sortiran una vegada acabi la competició amb tots els nedadors i nedadores i els entregaran als seus pares.
En les categories a partir d’alevins, quan s’especifiqui, es concentraran a les grades de la piscina directament.
Els nedadors i nedadors no podran portar ni mòbils, ni maquinetes, ni mp3, en el cas que els entrenadors s’adonin que han incomplert la norma aquests aparells seran requisats. Per altra banda, si qualsevol dels aparells es deteriora o es perd la responsabilitat es dels pares.
Totes les competicions estaran exposades al bloc al principi de temporada, un cop surti el calendari de la FCN per categoria. Aquestes dates poden canviar durant la temporada segons indiqui la FCN o el Club on es faci la competició, el CNJP actualitzarà el calendari i avisarà amb antelació.

CAMPIONATS DE CATALUNYA:

En els Campionats, els nedadors i nedadores classificats estaran concentrats amb els entrenadors  el total de dies que duri el campionat.
Tots el nedadors i nedadores que hagin entrat en els Campionats estaran obligats a participar i donar el màxim.
Tots els Campionats estaran marcats al principi de temporada, una vegada surti el calendari de la FCN per categoria. Aquestes dates poden canviar durant la temporada segons marqui la FCN, sempre s’avisarà als pares amb antelació.

Campionats dins de Barcelona.

Els nedadors i nedadores estaran convocats a l’hora indicada per l’entrenador, nedin o no nedin, per animar a tots el seus companys.

Campionats fora de Barcelona.

Els nedadors i nedadores classificats estaran els dies que duri el Campionat amb els entrenadors.
El club gestionarà el transport i l’estança, buscant l’equilibri econòmic i de comoditat pels nedadors. Els pares es faran càrrec de les despeses. (cost aproximat d’un desplaçament de mitja distancia és de 350€, Madrid, Mallorca.... llarga distancia 525€ Pontevedra).
En el cas que alguna competició coincideixi amb dies de classe el club justificarà la falta d’assistència.
Els entrenadors, en finalitzar cada jornada, deixaran un “temps raonable” als nedadors per estar amb els pares, però desprès aniran amb el seu entrenador fins la pròxima jornada.
Els nedadors i nedadores no podran portar ni mòbils, ni maquinetes, ni mp3, durant la jornada de competició; solament els entrenadors els hi deixaran tenir una estona a l’hotel.

ENTRENAMENTS:

Per les categories d’Escola de natació, Pre-benjamins i Benjamins la temporada començarà l’1 de setembre i s’allargarà fins l’acte de clausura de temporada (última setmana de juny, data a concretar)
A partir d’aleví la temporada començarà l’1 de setembre i s’allargarà fins els Campionats de Catalunya o Espanya.

Els pares dels nedadors i nedadores de l’escola Joan Pelegrí, tindran l’opció que l’entrenador del Club passi a buscar els seus fills a l’escola i els porti al Club. Aquesta opció te un cost addicional. Un cop finalitzat l’entrenament els pares els passaran a buscar pel Club.

Els nedadors i nedadores, que entrenen a la piscina Sant Jordi, siguin o no siguin de l’escola Joan Pelegrí, tenen dues opcions.

Els pares els porten i els van a buscar directament a Sant Jordi.
Els pares els porten a les portes del Club a una hora marcada, i els nedadors i nedadores marxen cap a Sant Jordi amb els entrenadors, i els pares els aniran a buscar desprès del entrenament a Sant Jordi.

En l’aula d’estudi, sempre que hi hagi disponibilitat, es podrà deixar la motxilles escolars, una vegada acabada l’hora d’estudi, els entrenadors tancaran la porta de l’aula, i els pares la poden passar a buscar quant vulguin, però el Club no es farà responsable de ninguna motxilla escolar dels nedadors i nedadores.
Els pares de les categories que entrenen a Sant Jordi, no poden estar a les grades mirant els entrenaments.


PROCÉS INSCRIPCIÓ:

Del 8 al 30 de juny haureu de fer la inscripció de les vostres filles passant per secretaria.

En fer la inscripció haureu de pagar en efectiu el rebut del mes de setembre amb un descompte del 25%, que servirà com a reserva de plaça.

En el moment de la inscripció, es reservarà l’equipatge que faci falta, segons la relació d’equipatge per categoria.

Les inscripcions que es facin fora d’aquest termini pagaran la quota al mes de setembre sense la reducció del 25%.


VARIS:

Presentació de la nova temporada 2015-16 à Durant el mes de setembre es faran les reunions amb cadascun dels equips per presentar la nova temporada.

Per part del club es buscarà un pare/mare col·laborador per fer d’enllaç entre grup pares/mares dels nedadors/es i la direcció (aquest pare/mare col·laborador hauria de quedar definit en la reunió de setembre).

El club gestionarà un número de loteria de Nadal que distribuirà als nedadors/es per vendre’ls. La quantitat serà de 16 butlletes de 3 euros.

Es obligatori portar el carnet per accedir a les instal·lacions; aquest carnet és personal i intransferible. En cas de pèrdua cal passar per secretaria a notificar-ho per tal de poder desactivar el carnet perdut i fer-ne un de nou (cost de 6€).

Tots els pares/mares poden sol·licitar un duplicat del carnet dels seus fills/es per poder accedir a les instal·lacions (preu 6€).


No es podrà accedir a les instal·lacions amb patinets o bicicletes.